Daha Fazla Kazanmak için Doğru Tahmin Yapın

Fiyat artacak mı yoksa düşecek mi?

Tıkla
butonlardan birine ve sonucu gör

Fiyat artacak Fiyat düşecek

Quotex

Türkçe İncelemeleri
Tüccarlardan Geri Bildirim

[/col

]

Harika bir platform, her şey sorunsuz çalışıyor. Destek hizmeti harika, her zaman tartışmalı durumlarda yardımcı oluyorlar. Ayrıca, ticaret platformu mükemmel bir hızda çalışıyor, çevrimiçi tekliflerle ve 1 dakikadan 4 saate kadar sona erme süresi ayarlama yeteneği ile.

İnanılmaz bir ticaret platformu. Ticaret için mükemmel bir uygulama. Çekim işlemlerini her zaman zamanında gerçekleştirir. Diğer platformların aksine, işlemleri manipüle etmez. Bu uygulamayı piyasaya çıktığından beri kullanıyorum ve harika oldu. Müşteri desteği mükemmel, tüm soruları hızlı bir şekilde çözüyorlar. Bu uygulamayı ticaret için şiddetle tavsiye ederim. Tüm açılardan üstündür ve kullanımı kolay göstergelere sahiptir.

Quotex harika bir ticaret platformudur. Grafikler piyasa dalgalanmalarına hızlı yanıt verir ve yüksek derecede özelleştirilebilir. Platform, tüccarın tercihlerine göre ayarlanabilen yaygın olarak kullanılan düzinelerce göstergeye sahiptir. Para yatırma ve çekme işlemleri de çok hızlıdır.

3 Adımda Ticaret Yapmaya Başlayın

Kayıt Ol

Birkaç dakika içinde ücretsiz bir hesap açın

1 Tıkla Demo Hesabında Ticaret Yap

Pratik Yap

Demo hesabı ve eğitim materyalleri ile becerilerinizi geliştirin

Demo Hesabı ile Pratik Yapmaya Başla

Para Yatır ve Ticaret Yap

Optimal ticaret için minimum $10 depozit ile 410’dan fazla enstrümana erişim sağlayın

Para Yatırma Seçeneğine Git

Sıkça Sorulan Sorular

Nasıl Öğrenirim?

Kayıt olun ve demo hesapta pratik yapın. Gerçek ticaret gibidir ancak ücretsizdir.

Para Çekme İşlemi Ne Kadar Sürer?

Çekimler genellikle talep tarihinden itibaren 1 ila 5 gün sürer, talep hacmine bağlı olarak. Çekimleri, talebin alındığı gün içinde işlemeye çalışıyoruz.

Ticaret Platformu Nedir ve Neden Gereklidir?

Ticaret platformu, müşterilerin çeşitli finansal enstrümanlar kullanarak işlemler yapmalarını sağlayan bir yazılım sistemidir. Gerçek zamanlı piyasa verilerine, kotasyonlara ve diğer önemli bilgilere erişim sağlar.

Telefonumla Ticaret Yapabilir miyim?

Evet, platformumuz modern teknoloji kullanılarak inşa edilmiştir ve herhangi bir bilgisayar veya mobil cihazdaki tarayıcı üzerinden erişilebilir.

Minimum Para Yatırma Tutarı Nedir?

Minimum para yatırma tutarı $10’dur, bu da küçük bir miktarla ticarete başlamanızı sağlar.

Para Yatırma veya Çekme İşlemlerinde Ücret Var mı?

Hayır, şirket para yatırma veya çekme işlemlerinde herhangi bir ücret talep etmez. Ancak, ödeme sistemleri kendi ücretlerini talep edebilir ve kendi döviz kurları ile işlem yapabilirler.